Over

Bubble Shooter, het spel met ballen aan zijn lijf!

Wanneer je bubble shooter voor de eerste keer ziet, zou je denken dat het een enorm saai spel is zonder variatie. Maar niets is minder waar want vanaf het moment dat je het begint te spelen, ben je meteen verslaafd! De bedoeling van het leuke spelletje is door middel van een bubbel alle andere bubbels op het speelveld weg te krijgen. Op een speelveld zijn er in totaal een stuk of 100 bubbeltjes in een 5-tal kleuren. Je krijgt iedere ronde een bal om af te schieten, wel iedere keer in een willekeurig kleur, wanneer je met behulp van deze bubbel 3 of meer dezelfde kleuren naast elkaar kan krijgen, verdwijnen alle aangrenzende bubbels die dezelfde kleur bevatten.

Omdat het spel al zo lang bestaat, bestaan er natuurlijk al heel veel variaties van. Bij deze variaties is de hoofdbedoeling meestal hetzelfde, maar dan met andere moeilijkheden of power ups die erbij komen. Dit maakt het spel natuurlijk nog leuker.
Zoals eerder vermeld is de bedoeling van het spel alle bubbels op het speelveld weg te krijgen. Het aantal punten die je krijgt hangt af van de tijd die je erover doet om ze weg te krijgen, en het aantal bubbels die je moet gebruiken om alle bubbels te doen verdwijnen.

Het spel Bubble Shooter is meestal volledig gratis te spelen online, het enige wat je nodig hebt om het te kunnen spelen is een computer die aangesloten is aan het internet. Dan ga je gewoon naar een site waarop je gratis flash spelletjes kan spelen, en kies je voor bubble shooter. Bijna elke spelletjes site heeft een variatie staan op Bubble shooters. Er bestaan natuurlijk ook versies waarvoor je dan moet betalen, maar deze zijn dan (normaal gezien) veel plezieriger om te spelen.