Info

Het spel ‘bubbels schieten’ is zeer bekend. Wat het zo populair maakt, is het feit dat het leuke achtergronden en thema’s bevat. Maar ook de oorspronkelijke bedoeling van het spel, slaat zeer aan bij de gemiddelde bevolking.

Het spel waarbij je onderaan het scherm met je ‘cursator’ bubbels dient te schieten naar het oppervlak, blijft een must voor hij/zij die eens wat plezier wil beleven. Er zijn meerdere kleuren bubbels (blauw, groen, geel,…). De bedoeling is dat je ervoor zorgt, dat 3 of meer bubbels van dezelfde kleur aan elkaar bevestigd worden. Gebeurt dit, dan zullen de bubbels ontploffen en kom je dichter bij het eind van het level. Heb je in een level alle bubbels doen verdwijnen, ga je over naar een ander level.

Wat het zo moeilijk maakt, is het punt dat na een x aantal seconden, de bubbels naar onder schuiven. Raak je niet op tijd klaar, waardoor de bubbels de grond raken, heb je een leven verloren.

Het is dus treffend om te zeggen dat het een plezierig variant is van tetris. Bij het laatstgenoemde spel, dien je naar onder vallende objecten te plaatsen. Zo is het in feite ook bij patience, al dien je de bubbels te doen ontploffen.

Wat het spel ook zo leuk maakt, is dat het een vrolijke indruk geeft. Verscheidene kleuren dragen hiertoe bij. Misschien ook daarom dat het niet onpopulair is. Zowel jong en oud amuseert zich bij het spelen van deze game. Bubbel schieten kent dus geen leeftijdsgrenzen.

Het concept (bubbels schieten) is goed gevonden. We zijn ervan overtuigd dat je hier ook zo over denkt, en bieden je daarom graag meerdere spelletjes aan, waaronder ‘Obama bubbles’, ‘Bubble struggle’ en ‘Ballen Schieten’.

Wij wensen u veel plezier op bubbelschieten.nl! Onze favoriete bubble spel is:

Bubble Shooter

Bubble Shooter